Gattermann Interio

Vi ønsker å være din partner når det gjelder byggevirksomhet i alle ledd og interiørbutikken understøtter vår håndverksavdeling. Ved å tenke møblering og annet inventar allerede på byggestadiet kan vi tilpasse rom og funksjonalitet på en helt ny måte.

Som frittstående butikk har vi frihet til å velge de produktene som er «annerledes», noe som åpner for at du enklere skal kunne sette sammen stilserier som passer til deg. Et hjem skal representere deg, og ikke stilen til den butikken du har handlet fra.

Mye av vårt arbeid består i å jobbe utifra vårt store katalogsortiment. På denne måten kan vi bygge opp stilserier fra bunnen av.

Vi har 300m2 utstilling i vår butikk i Vestby storsenter som en sømløs forlengelse av vår nettbutikk. Her ønsker vi å gi deg inspirasjon og idéer du kan gjennomføre i ditt eget hjem.

Velkommen!

Du finner oss i 2.etg. på Vestby Storsenter

Vår interiørdesigner kommer hjem til deg

I tillegg til det tradisjonelle, følger vi nye trender og design ved å oppsøke leverandører, messer og kontakter i inn- og utland. På denne måten er vi sikker på at du som kunde, skal få det litt spesielle som ikke ”alle” andre har. Et hjem skal være personlig, og vise ”DIN STIL”

Gratis konsulenthjelp i butikken

Ofte har vi på plass en av våre håndverkere, interiørarkitekt eller interiørdesigner i butikken, for dere som har tekniske spørsmål eller som ønsker råd og veiledning i prosessen. Kontakt vår butikk for oversikt over hvilke dager våre konsulenter er på plass